Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα των ναυπηγείων μας Giannis & Nikos - Manos (Group) Shipbuilding Co.™!
Αυτή την στιγμή βλέπετε την ιστοσελίδα σαν επισκέπτης με αποτέλεσμα να μην έχετε δυνατότητες συμμετοχής στην κοινότητά μας. Αφού εγγραφείτε θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θέματα και ενότητες του φόρουμ μας και σε πολλές άλλες δραστηριότητες! Η εγγραφή είναι γρήγορη, απλή και εντελώς ελεύθερη, για αυτό εγγραφείτε τώρα στην ιστοσελίδα μας!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ......ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΒΡΑΧΙΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??(ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
DimitrisKonstadinou
Post subject: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Posted: Wed Sep 21, 2011 2:46 pm
Μέλος
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:10 pm Posts: 285 Location: Νότια Εύβοια
Has thanked: 4 time
Have thanks: 26 time
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΕΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΕΙ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
DimitrisKonstadinou
Post subject: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Posted: Fri Nov 18, 2011 5:30 pm
Μέλος
Joined: Fri Jul 01, 2011 4:10 pm Posts: 285 Location: Νότια Εύβοια
Has thanked: 4 time
Have thanks: 26 time
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum