NIKOSNAXOS wrote:
Δεν θα μπεις εσυ στο ψητο αλλα θα μπω εγω.....
Η <<συμφωνια>>οπως λεγεται οτι εχουν κλεισει ΜΙΝΟΑΝ-ATTICA λεει το εξης:
Αποχωρηση ΜΙΝΟΑΝ απο κρητη και αμοιβαια αποχωρηση ATTICA απο την Αγκωνα οπως πολυ σωστα ειπες.Τωρα οσον αφορα τα πλοια.Το Φαιστος και το Κνωσσος θα αγοραστουν απο την ATTICA και θα δωθει ως ανταλλαγμα χρημα και το ΣΦ VI
Οποτε θα μεινει ο ομιλος με τα ΣΦΧΙΙ,ΣΦΧΙ,ΣΦΙ,ΣΦΙΙ και πολυ σωστα το οτι θα αντικατασταθει το blue horizon απο ενα πιο γρηγορο στο μελλον ειναι το ΣΦΧΙ που ειπε και ο γιαννης..αποριες μεχρι τωρα??

Εγώ θα πω άλλο.... Δεν πιστεύω σε αυτή την συμφωνία καθώς και οι δύο εταιρείες τα έχουν διαψεύσει...
Η λογική που έχω διατυπώσει και είναι η πιο σωστή σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι:
-Πώληση του SUPERFAST VI στην Brittany Ferries για να διπλώσει το CAP FINISTERE στην γραμμή CHERBOURG-PORTSMOUTH-STANTADER.
-Απόσυρση του SUPERFAST XI από την Αγκώνα και δρομολόγησή του στα Χανιά αντικαθιστώντας το BLUE HORIZON το οποίο θα δρομολογηθεί με την σειρά του στην θέση του ΔΙΑΓΟΡΑΣ με πιθανή την δρομολόγηση του τελευταίου σε κάποια άγονη ή ακόμα και στο Ρέθυμνο.
-Κυριαρχία της ATTICA στην Κρήτη πλέον και πιθανή δρομολόγηση του ενός από τα νέα BLUE STAR στο Ρέθυμνο σε εναλλάξ δρομολόγια για Πάρο-Νάξο.
-Παραμένουν τα SUPERFAST I και II στο Μπάρι.
Ακούω σχόλια...