|
It is currently Sun May 20, 2012 9:32 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα των ναυπηγείων μας Giannis & Nikos - Manos (Group) Shipbuilding Co.™!
Αυτή την στιγμή βλέπετε την ιστοσελίδα σαν επισκέπτης με αποτέλεσμα να μην έχετε δυνατότητες συμμετοχής στην κοινότητά μας. Αφού εγγραφείτε θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θέματα και ενότητες του φόρουμ μας και σε πολλές άλλες δραστηριότητες! Η εγγραφή είναι γρήγορη, απλή και εντελώς ελεύθερη, για αυτό εγγραφείτε τώρα στην ιστοσελίδα μας!!! |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
haris1996
|
Post subject: blue star 1 and blue star 2 Posted: Sun Dec 18, 2011 12:59 pm |
Has thanked: 1 time
Have thanks: 3 time
|
|
γεια σε ολους και πανω απο ολα στους τελειους ναυπηγους μας..επειδη εχω κανει εγγραφη εδω και 2 μηνες,τα πλοια blue star 1 και blue star 2 δεν μπορω να τα κατεβασω επειδη το link εχει λιξει.μηπως θα γινοταν να αναναιωσετε το link η να μου τα στειλει καποιος??δεν θελω σε καμοια περιπτωση να γινω εκνευριστικος και πανω απο ολα σεβομαι τουσ κανονισμους του υπεροχου site σας .στο κατεασμα των πλοιων δεν μπορουσα να αφησω σχολιο,οποτε επελεξα να το δημοσιευσω . ευχαριστω
|
|
|
|
 |
|
manos1231
|
Post subject: Re: blue star 1 and blue star 2 Posted: Mon Dec 19, 2011 6:53 am |
Have thanks: 2 time
|
|
παιδια να κανω μια ερωτηση?δε μπορουμε να κανουμε post εξαιτιας των δυο που μαλωναν?
|
|
|
|
 |
|
haris1996
|
Post subject: Re: blue star 1 and blue star 2 Posted: Mon Dec 19, 2011 10:06 pm |
Have thanks: 3 time
|
|
φιλε μου ηλικρινα ουτε εγω γνωριζω τι συμβενει..μηπως εχεις αυτα τα 2 πλοια?να μου τα στειλεις με καποιον τροπο??τα θελω πολυ..και ας μην ειναι απο τα πιο ’’τρελα’’ μοντελα των παιδιων
|
|
|
|
 |
|
manos1231
|
Post subject: Re: blue star 1 and blue star 2 Posted: Tue Dec 20, 2011 11:35 pm |
Have thanks: 2 time
|
|
το καλυτερο ειναι να αλλαξει το link ωστε να μπορουν ολοι να εχουν προσβαση,αν ειναι ευκολο βεβαια
|
|
|
|
 |
|
captamixalis
|
Post subject: Re: blue star 1 and blue star 2 Posted: Thu Feb 09, 2012 7:00 pm |
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
|
|
Παιδιά σας παρακαλώ αν μπορείτε στείλτε και σε εμένα το BLUE STAR 1 γιατί εργαζόμουν ως πλήρωμα γέφυρας και είναι αμαρτία να μην το έχω.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
_________________ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|